A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Lemezmegmunkálás, gépgyártás hírei

2024. 02. 21. 15:23:40

Fizetős WC beléptetés érmevizsgálóval, bankkártya terminállal, QR kód alapú beléptetés

Nyilvános WC-k építése és üzemeltetése során szinte minden esetben felmerül a kérdés, hogy WC-s  néni vagy valami egyéb, minimális emberi erőforrást igénylő technikai megoldást válasszanak a beengedésre. Ami az illemhelyek takarítását illeti, ott is felmerül a napi, takarítószemélyzet által elvégzett munka, vagy technológiai megoldással öntisztító rendszer kialakítása.  Most viszont csak a fizetős WC beléptetés technológiai megoldásával foglalkozunk.

 

2023. 11. 24. 08:38:39

Figyelembe véve az energiaárak és vízdíjak emelkedésének, egyre több helyen merül fel a fizetős zuhanyzók kialakításának az igénye. A zuhanyzók fizetős kialakítás elfogadható árazása mindenképpen az energiatakarékosság irányába tereli az üzemeltetőket és ezzel a használókat is. Fizetős zuhanyzók kialakításának igénye alapvetően a kamionparkolókban, kempingekben, benzinkutaknál, hajó kikötők zuhanyzóiban merül fel, amelyeknél zuhanyzási lehetőség is kialakításra került.

A zuhanyzók kialakításuk szerint lehetnek egyszemélyes zuhanyzók, illetve olyan több személyes zuhanyzók, ahol egy helyiségben több zuhanyállás található. Ez a felosztás igaz a fizetős zuhanyzók kialakítása során is, az egyszemélyes zuhanyzók esetében már a helyiségbe történő belépés fizetéshez kötött, míg a többszemélyes zuhanyozók esetében a fizetés zuhanyállásokként, a helyiségbe történő belépés szabadon történik.

 

Fizetős zuhanyok kialakítása

Tovább a teljes cikkre! >>

2023. 10. 26. 08:20:25

Fizető automata érintésmentes fizetési lehetőséggel!

A B&K Kft. által gyártott nyilvános WC-kben már jó ideje rendelkezésre áll az érmevizsgáló mellett a bankkártyás fizetési lehetőség, ezt a megoldást terjesztettük ki a dobozolt beléptető, beengedő termékeinkre. Az új fizető automata rendszerünk tartalmazza a hagyományos, elektronikus érmevizsgálót és megrendeléstől függően (ki melyik bankkal tud vagy akar szerződést kötni) a bankkártyás fizetéshez szükséges Nayax Onix, vagy az Ingenico IUN bankkártya terminált. A bankkártyás fizetési lehetőségből adódóan természetesen vezetékes vagy vezeték nélküli internetelérés szükséges!

 

Új generációs fizető automata, érintésmentes fizetési lehetőséggel

 

Tovább a teljes cikkre >>  Fizető automata érmevizsgálóval és érintésmentes fizetési lehetőséggel, egyedi megoldás >>

2023. 06. 23. 08:50:37

Egyedi és egyben modern lézervágott kerítés, korlát elemek és térelválasztó panelek gyártása lézervágással  az Ön igénye szerint.

Ön hozza az ötletét DVG, DXF formátumban és aszerint történik a lézervágás, vagy pdf formátumú rajzot, akkor azt mi átkonvertáljuk, szükség szerint belejavítunk, és eszerint történik a kerítés vagy a térelválasztó panel legyártása.

Anyagukat tekintve a panelek készülhetnek rozsdamentes, szénacél vagy alumínium lemezből, lemezvastagság és felületkikészítés megrendeléskor tisztázandó!

 

Lézervágot kerítés, térelválasztó, kotlát panel

 

2023. 01. 18. 08:16:53
Rozsdamentes acélok csoportosítása felhasználási terület szerint a teljesség igénye nélkül

A rozsdamentes acélok krómötvözetű és krómnikkelötvözetű acélok, amelyek 12-30%-ban krómot, valamint max. 30% nikkelt, max. 12% mangánt, továbbá néhány százalékban olyan elemeket tartalmaznak, mint a molibdén, szilícium, réz titán, nióbium, nitrogén stb. Az ötvözetek környezeti hatásokkal szembeni ellenálló képességét a króm határozza meg, ezért ötvözésnél döntő szerepe van.