A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Ahol képzésinket és ünnepi rendezvényeinket tartjuk

Rendezvényhelyszín a KultPince

 

Szerencsések vagyunk, hogy cégünktől alig néhány kilométerre van a Monori Pincefalu, ahogy az szokott lenni a több monori kollégának van borospincéje, mert tartja magát az a mondás, hogy ”nem igazi monori az akinek nincs pincéje a Strázsahegyen” , azaz a Monori Pincefaluban.

KultPince

 

Így aztán gyakran előfordul, hogy spontán, vagy jól előkészített szervezéssel kollégákból álló kisebb nagyobb csapat megjelenik valamelyik pincében, hogy névnapot, születésnapot vagy nyugdíjba menetelt ünnepeljenek. Ilyen események történnek Pl. a Kécskei, a Kugel Pincében.

Amikor viszont céges képzést szervezünk, tavaszi vagy év végi buli van akkor minden esetben rendezvényeinket a KultPincében tartjuk, egyrészben abból az okból, hogy kitűnő helyszín céges rendezvények, tréningek számára, másrészben a B&K Kft és a KultPince tulajdonosi kapcsolódással is rendelkezik.

A KultPince mint rendezvényhelyszín a céges csapatépítésre, gasztronómiai kalandozásra, borkóstolásra kitűnő helyszín. A csapatépítésre több játék, így petanque, mölkky, lengőteke… és egy pincefaluban történő kalandozásra csábító Monori CsámBORgó csapatépítő játék is szolgálja a csapatok épülését.

KultPince-csapatepito-trening

 

KultPince-ceges-rendezveny