A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Lézervégás, CNC stancolás, CNC lemezdarabolás, CNC lyukasztás, lemezvágás

CNC stancolással, lézervágással, lemezvágással, lemezdarabolással

történő lemezmegmunkálási folyamatok, melyek során a megmunkálandó rozsdamentes, alumínium szénacél lemezeket méretre vágjuk, a szükséges pozíciókon különböző furatokat, kivágásokat készítünk. Mindezt CNC stancolással, nibbeléssel, lézervágással, illetve plazmavágással alakítjuk ki.

Stancolás, nibbelés, lemezdarabolás

Rendezés:

 

Microstep MSF 3001.15 L + T500 fiber lézervágó berendezés áll partnereink és cégünk rendelkezésére!

Síklemezek, csővek, idomacélok lézervágása bérmunkában is!

Lézervágási képességeink:

  • 1500*3000 mm táblaméret
  • Szénacél esetén 25 mm vastagságig
  • Rozsdamentes acél esetén 12 mm vastagságig
  • Alumínium esetén 15 mm vastagságig
  • Sárgaréz esetén 10 mm vastagságig
  • Bronz esetén 12 mm vastagságig
  • Csővágás, idomacél vágás 20- 500 mm átmérőig 3000 mm hosszban

Lemezdarabolás,

lemezvágás, hidraulikus lemezolló segítségével. A JDHGM-3006 típusú hidraulikus billenőgerendás lemezolló maximális vágási hosszúsága 3100 mm, a maximálisan vágható lemez vastagsága normál szénacél esetén 6 mm, míg rozsdamentes acélok esetén 4 mm. 

CNC Stancolás, nibbelés, CNC lyukasztás

CNC vezérelt stancológépen olyan lemezmegmunkálás, melynek során a CNC lemezmegmunkáló gép, a megadott koordináták szerint egymást követő leütések vagy lyukasztások sorozata után készíti el a munkadarabot. A revofejbe előre bekészített szerszámok alakjuknak és méretüknek megfelelő alakú formát lyukasztanak a lemezbe, illetve léptetéssel a szerszám méretétől eltérő lyukasztások, kivágások és lemezdarabolási művelet is végezhető.

A plazmavágás segítségével lehetővé válik a korrózióálló acélok, öntöttvasak, réz, alumínium és ötvözeteik termikus vágása. A vágási folyamat során nem termelődik hő, mivel a vágandó anyag nem ég el oxigénben. A vágandó résben az intenzív és erősen koncentrált plazmaív a fémet megolvasztja, a gázok kinetikus energiája a megolvasztott fémet a vágási résből eltávolítja.