A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Egyedi gépgyártás, összeszerelés

Gépgyártásban, egyedi és célgépgyártás területén nagy tapasztalattal rendelkezünk!

Tevékenységünkben meghatározó szerepet tölt be a gépgyártás, egyedi vagy célgépek tervezése és gyártása. Egyedi vagy célgép gyártásban partnereink főként épületgépészeti, járműipari, gépipari, gyógyszeripari, papíripari és élelmiszeripari cégek. Számukra gyártunk rozsdamentes, szénacél, horganyzott lemezből készült speciális egyedi és célberendezéseket,.

Egyedi gépgyártás, egyedi gépgyártó

Gyártási képességeink figyelembe vételével, a rozsdamentes kórházi konténer kocsitól, az extrém méretű mosogatókon és sorkézmosókon, kézmosó pultokon, papíripari berendezéseken, élelmiszeripari higiéniai beléptetőkön, kényszerzuhanyokon, keverőgépeken át, a szálcsiszolt felületű telefonfülkékig vagy a radióaktív hulladékok szállítására alkalmas konténerekig, rendkívül széles termékpalettában vagyunk képesek partnereink számára tervezni és berendezéseket gyártani.. A rendelkezésre álló 1400 nm-es üzemcsarnokunk és 1100 nm-es raktárépületeink lehetővé teszik a megfelelő, rozsdamentes, szénacél vagy sziinesfém alapanyagok, elektronikai és egyéb alkatrészek felhasználásával történő gyártást. Gyártási tevékenységünket és annak minőségére kiható folyamatainkat minőségirányítási rendszer keretében szabályozzuk, ISO 9001 -2015 szabvány szerint végezzük.

Jelentős tervezői és gyártói gyakorlatunk van rozsdamentes, szénacél lemezből készült berendezések, gépek, réz és rozsdamentes ipari szerelvények, gyártóeszközök tervezésében, gyártásában. Fontos része termékválasztékunknak a saját fejlesztésű belistázott, árlistában szereplő termékválasztékunk.

A rendelkezésre álló gyártó eszközök, illetve gyártástechnológiák következő megmunkálási módokat biztosítják: lemezmegmunkálás, hajlítás, csiszolás, sajtolás, forgácsolás, hengerelés, hegesztés, plazmavágás, pont-és dudorhegesztés, szabás, darabolás, szemcseszórás. Magyarországon egyedül a B&K kft. tervez és gyárt automatikus működésű utcabútor jellegű és épített köztéri  és autópálya illemhelyeket.

Nyilvános wc, okos város

Az egyedi igények kielégítéséhez szükséges szerszámokat üzemünkben magunk állítjuk elő és tartjuk karban, ezzel is csökkentve a szerszámköltségeket és a készítendő termékek árát.

Ha Ön kész tervekkel érkezik hozzánk, mi rövid határidővel legyártjuk az elvárásainak leginkább megfelelő terméket. Sőt! Amennyiben nem rendelkezik a legyártandó eszközökre vonatkozó tervekkel, de az elképzelései már meg vannak, tervező kollégáink sokéves tapasztalatukkal, és 3D-s (PTC Creo) tervező programmal felvértezve elkészítik a legyártandó elemek terveit, majd egyeztetést követően indulhat a gyártásuk is!

Fontos számunkra, hogy termékeink előállítása során, ügyfeleink igényeit szem előtt tartva, maximális pontossággal és a megadott határidők betartása mellett, olyan minőségi berendezéseket állítsunk elő, melyek a mindennapi használat során problémamentesen látják el feladataikat.

Rendezés:

Csak egy kis ízelítő belistázott saját fejlesztésű termékeinkből gépeinkből, berendezéseinkből

A lemezmegmunkáláson túl évekre visszamenőleg és a felmerülő igények szerint ma is fejlesztünk és gyártunk forgógépeket, működő berendezéseket, ahol a mechanikai felépítésen túl gépeinket és berendezéseinket saját fejlesztésű szabályozó és vezérlő mikrokontroller alapú elektronikai rendszereink működtetik. Saját fejlesztésű termékeink és berendezéseink alapvetően a közösségi mosdók, az élelmiszeripar, állattartás higiéniai feltételeit biztosítják. 

Élelmiszeripari higiéniai beléptető kapu

Csak egy kis ízelítő megvalósult egyedi gyártásainkról, termékeinkről.

Budapest Mátyás tér, egyedi tervezésű köztéri illemhely vezérlése és berendezései. Az érmevizsgáló beengedő egység három önálló egyszemélyes illemhelyet kezel.

.. . Egyedi tervezésű köztéri WC vezérlése és szerelvényei

Megvalósult egyedi gyártésaink, galéria >>

Összeszerelő műhelyünkben

történik a B&K Kft. által kifejlesztett és gyártott termékek készre szerelése, tesztelése, működés közbeni minőségellenőrzése, csomagolása. Az összeszerelő műhely jelentős szerepet játszik az új termékek fejlesztésében a megfelelő műszerezettség és a magasan képzett szakember gárda. Munkájukat segítik az elektronikai mérőeszközök, nyomáspróba-padok, elektromos kéziszerszámok, Soyer gyártmányú csaphegesztő készülék valamint az elektronikus áramkörök programozásához és ellenőrzéséhez használatos próba-padok és személyi számítógépek. A szerelőműhellyel szoros munkakapcsolatban dolgozik az elektronikai fejlesztés, ahol a vezérlő, szabályozó áramkörök tervezése, nyáktervezése és a szoftverek fejlesztése történik. Az ily módon kifejlesztett digitális alapú vezérlő-szabályozó egységek működtetik a köztéri illemhelyeinket, higiéniai beléptető kapuinkat, érmevizsgáló alapú beléptető, vezérlő berendezéseinket, börtön és kényszer zuhanyainkat....