A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kézmosó szervízteres mozgáskorlátozott WC-k részére

Kézmosó modul mozgáskorlátozott nyilvános WC-k részére

B&K Kft. új fejlesztése a rozsdamentes acélból készült mozgáskorlátozott WC-kbe építhető kézmosó modul. Az új fejlesztésű kézmosó modul funkciójában és működésében továbbra is megegyezik az utcabútor jellegű nyilvános WC-kben, az autópálya pihenőházakban alkalmazott kézmosókkal. A kézmosó modul valójában formájában és az egyszerűbb beépíthetőségében tér el az előző verziójú típusoktól.

Mosdó modul nyilvános WC-k részére

Új kézmosó modul a nyilvános WC-kbe >>

Az új kézmosó modul lényegében egy mozgáskorlátozott mosdókagyló amely magán hordozza a lefutó vezérléssel működtett elektronikus csaptelepez, a folyékonyszappan adagolót, a kézszárítót és a nyilvános WC fűtéséhez szükséges elektromos fűtést biztosító ventilátoros fűtőtestet., amely a vendégtér és a szervíztér fűtését biztosítja.
Kézmosási folyamat a piktogramhoz történő kézközelítéssel indítható, a folyamat innen kezdve automatikusan lefut az alábbiak szerint:

  • Kéznedvesítő víz adagolása 5 sec.
  • Szappanadagolás 4-5 ml
  • Kézmosó víz adagolása, lehetséges időzítések 10, 15, 20, 25 sec, gyári beállítás 20 sec. Az időzítések a vezérlő elektronikán jamperrel feszültségmentes állapotban állíthatók.
  • Kézszárítás, lehetséges időzítései: 20, 30, 40, 50 sec. gyári beállítás 30 sec

Mosdó modul nyilvános WC-k részére