A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A sivatag, az ozmium és a lézervágó

Két vállalkozó kedvű fiatal kalandos utazása Afrika viszontagságokkal teli útjain. Homok, tevék, meleg és még több homok…

Ozmium Rally Team - B&K KFT.

Mi a túró az az ozmium?

A kérdés jogos. A periódusos rendszer elemeit kicsit (?) jobban ismerők tudják, hogy az ozmium név egy úgynevezett átmeneti fémet jelöl. Esetünkben viszont azt a két főből álló (Mohácsi Bálint és Petrovszki Gergő) amatőr rally csapatot fémjelzi, melynek tagjai nem kis fába vágták a fejszét. Bálint és Gergő a 2020-as Budapest-Bamako Rally teljesítését tűzte ki célul maga elé.

 

Ozmium Rally Team - Bamako Rally 2020

 

Egyedi gyártás, egyedi igények szerint

2019 év végén, a két fiatal azzal a kéréssel fordult cégünkhöz, hogy segítsük az ez év elején rajtoló Budapest-Bamako futamra való felkészülésüket. Viszont nem anyagi támogatásra, hanem egyedi tervek alapján elkészített autó alkatrészekre volt szükségük. Mivel a B&K Kft több mint 25 éve tervez és gyárt rozsdamentes és szénacél termékeket, a kérés – és annak teljesítése – szinte kézenfekvő volt. Az már más kérdés, hogy a speciális alkatrészek speciális előállítást és profi berendezéseket igényeltek. És itt jött képbe a gyártó telephelyünk legújabb büszkesége, a Microstep MSF 3001.15 L + T500 fiber lézervágó berendezés .

 

Egyedi gyártás lézervágóval - B&K Kft  Egyedi gyártás, lézervágás - B&K Kft.
 

Lézervágás – precíz, gyors, gazdaságos

Mint azt a mellékelt képek is jól mutatják, lézervágó berendezésünk ebben az esetben is jól teljesített, és a verseny során jól szerepelnek az így előállított alkatrészekkel felszerelt Iveco Daily. Ez persze nem meglepő. A Microstep MSF 3001.15 L + T500 fiber lézervágó berendezés képességei lehetővé teszik, hogy szénacél esetében akár 25 mm-es lemezvastagságot is daraboljon… Ha Önnek is hasonlóan egyedi elképzelései, esetleg sorozatgyártásra tervezett alkatrész igényei lennének, keresse cégünket bizalommal!

 

Egyedi gyártású motorvédő - B&K Kft  Egyedi gyártás- B&K Kft

 

 

 

A csapatnak szívből gratulálunk teljesítményükhöz! Büszkék vagyunk rá, hogy kicsit mi is hozzájárulhatunk a versenyen elért sikereikhez! Hajrá Ozmium! Hajrá Bamako! További fotókat Facebook oldalunkon talál!