A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

lemezmegmunkálás

2020. 06. 04. 14:39:57

Lemezmegmunkálási eszköztárunk ismételten bővült, a mai naptól kezdve vállaljuk fémlemezek 3D lézervágását is! A Microstep MSF 3001.15L+T500 fiber lézervágó berendezésünk képes 3D-ben, egyetlen folyamattal összetett geometriájú alkatrészeket vágni. Kiinduló alapanyag tekintetében lehetnek síklemezek, csövek, zártszelvények és egyedi bonyolult termékek, amelyeket lyukasztással, élletöréssel, kivágással munkálunk meg, egyetlen lépésben.  Az elforduló 3D vágófejnek köszönhetően olyan vágásokat tudunk megvalósítani, amelyek eddig nem voltak lehetségesek.

 

Lézervágás 3D-ben

2020. 02. 20. 13:09:01

Két vállalkozó kedvű fiatal kalandos utazása Afrika viszontagságokkal teli útjain. Homok, tevék, meleg és még több homok…

Ozmium Rally Team - B&K KFT.

2019. 12. 13. 08:27:26

Forgódaru és targonca a lézervágó gép kiszolgálására

A lézervágó gép biztonságos és gyors kiszolgálásához, az asztalra emeléshez és a levételhez elengedhetetlen az olyan forgódaru amely a táblalemezek emelésére vákuumos megfogót használ.

Forgódaru vákuumos megfogóval Forgódaru vákuumos megfogóval 

Forgódaru vákuumos megfogóval

2019. 12. 11. 13:38:47

Az utóbbi pár hétben már ez a második új generációs "Art Relic Automatic" utcabútor jellegű  köztéri nyilvános WC amelyet cégünk kiszállított a megrendelői számára. Az okos nyilvános WC külső megjelenésében, vendégterében és okosságában is fejlődött.

 

Okos WC kiszállítása Okos WC kiszállítása

2019. 08. 27. 09:34:47

Lézervágás

 

Lézervágó technológiánk a Microstep MSF 3001.15 L + T500 fiber síklemez és csőlézer vágó berendezésen alapul. Lézervágó berendezésünk jelenleg 2D-s lézervágó fejjel üzemel, ugyanakkor még ebben az évben beszerzésre kerül egy 3D-s lézervágó fej, amely újabb technológiai lehetőséget nyit meg cégünk és így partnereink számára.

 

2018. 05. 30. 14:36:12

Élelmiszeriparban, állattartásban, gyógyszergyártásban egyaránt gyakori, hogy higiéniai okból, a termékelőállítás biztonsága érdekében, a gyártási, termesztési területre csak különleges, a jó higiéniai gyakorlatot biztosító rendszeren keresztül lehet belépni.

A B&K Kft. által kifejlesztett kényszerzuhany rendszer ezt a szigorú higiéniai követelményrendszert támogatja. A fejlesztéseink legtöbbjénél a termék vázát, a hordozófelülelét nagyrészben lemezmegmunkálással állítjuk elő, azonban a termék működéséhez szükséges szellemiséget szoftver úton, saját fejlesztésű mikrokontroller alapú elektronika biztosítja. Nem történt ez másképpen a kényszerzuhany rendszereink esetében sem.

Kényszerzuhany

A kényszerzuhany rendszer alkalmazási területe olyan ipari és mezőgazdasági üzemek, ahol szigorú higiéniai előírások következtében a fekete – fehér öltözők közé egy olyan helyiséget iktatnak be ahol kényszer zuhanyrendszer működtetnek. A kényszer zuhanyrendszer lényegében egy a be és a kilépést szabályozó ajtókkal ellátott zuhanyfülkébe van beépítve, ahol a fekete öltöző felől történő belépést követően kényszer zuhanyozás indul.

2018. 05. 11. 09:05:37

Sokéves fejlesztői tevékenységünk eredményeképpen ma már elmondhatjuk, hogy a lemezmegmunkálási tevékenységen túl a B&K Kft a közösségi mosdók specialistája. Termékválasztékunkban megtalálhatók a formatervezett, a mai igényeknek megfelelő technológiai színvonalat képviselő utcabútor jellegű nyilvános WC-k, 

Nyilvános WC, utcabútor

2018. 04. 21. 07:34:28

A piszoár története 187 évvel ezelőtt kezdődött, amikor is Párizs önkormányzata elhatározta az első piszoárok telepítését.  Piszoárokat leginkább nyilvános WC-kben alakítanak ki, maga a piszoár anyagát és formáját tekintve igen  sokat változott a története során. A fajansz egyedi piszoárok mellett megjelentek a lemezmegmunkálással kialakított egyedi és sorpiszoárok, piszoár falak, a műanyagból készült egyedi piszoárok. Napjainkban a vízöblítés terén is sokszínű a választék. Kezdjük ott, hogy egyedi piszoárok készülnek vízöblítés nélküli verzióban is, ahol a speciálisan erre a célra kifejlesztett szeleprendszer vagy megfelelő folyadék biztosítja a vizelet elszállítását és hozza létre a bűzzárat.

Egyedi piszoárok, Grupama aréna