A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

lemezmegmunkálás

2023. 06. 23. 08:50:37

Egyedi és egyben modern lézervágott kerítés, korlát elemek és térelválasztó panelek gyártása lézervágással  az Ön igénye szerint.

Ön hozza az ötletét DVG, DXF formátumban és aszerint történik a lézervágás, vagy pdf formátumú rajzot, akkor azt mi átkonvertáljuk, szükség szerint belejavítunk, és eszerint történik a kerítés vagy a térelválasztó panel legyártása.

Anyagukat tekintve a panelek készülhetnek rozsdamentes, szénacél vagy alumínium lemezből, lemezvastagság és felületkikészítés megrendeléskor tisztázandó!

 

Lézervágot kerítés, térelválasztó, kotlát panel

 

2020. 06. 04. 14:39:57

Lemezmegmunkálási eszköztárunk ismételten bővült, a mai naptól kezdve lézerműhelyünkben vállaljuk fémlemezek, idomacélok 3D lézervágását is! A Microstep MSF 3001.15L+T500 fiber lézervágó berendezésünk képes 3D-ben, egyetlen folyamattal összetett geometriájú alkatrészeket vágni. Kiinduló alapanyag tekintetében lehetnek síklemezek, csövek, zártszelvények és egyedi bonyolult termékek, amelyeket lyukasztással, élletöréssel, kivágással munkálunk meg, egyetlen lépésben.  Az elforduló 3D vágófejnek köszönhetően olyan vágásokat tudunk megvalósítani, amelyek eddig nem voltak lehetségesek.

 

Lézervágás 3D-ben

Lézerműhely gyártó üzemünkben, síklemezek és idomacélok 3D lézervágása

2020. 02. 20. 13:09:01

Két vállalkozó kedvű fiatal kalandos utazása Afrika viszontagságokkal teli útjain. Homok, tevék, meleg és még több homok…

Ozmium Rally Team - B&K KFT.

2019. 12. 13. 08:27:26

Forgódaru és targonca a lézervágó gép kiszolgálására

A lézervágó gép biztonságos és gyors kiszolgálásához, az asztalra emeléshez és a levételhez elengedhetetlen az olyan forgódaru amely a táblalemezek emelésére vákuumos megfogót használ.

Forgódaru vákuumos megfogóval Forgódaru vákuumos megfogóval 

Forgódaru vákuumos megfogóval

2019. 12. 11. 13:38:47

Az utóbbi pár hétben már ez a második új generációs "Art Relic Automatic" utcabútor jellegű  köztéri nyilvános WC amelyet cégünk kiszállított a megrendelői számára. Az okos nyilvános WC külső megjelenésében, vendégterében és okosságában is fejlődött.

 

Okos WC kiszállítása Okos WC kiszállítása

2019. 08. 27. 09:34:47

Lézervágás

 

Lézervágó technológiánk a Microstep MSF 3001.15 L + T500 fiber síklemez és csőlézer vágó berendezésen alapul. Lézervágó berendezésünk jelenleg 2D-s lézervágó fejjel üzemel, ugyanakkor még ebben az évben beszerzésre kerül egy 3D-s lézervágó fej, amely újabb technológiai lehetőséget nyit meg cégünk és így partnereink számára.

 

2018. 05. 30. 14:36:12

Élelmiszeriparban, állattartásban, gyógyszergyártásban egyaránt gyakori, hogy higiéniai okból, a termékelőállítás biztonsága érdekében, a gyártási, termesztési területre csak különleges, a jó higiéniai gyakorlatot biztosító rendszeren keresztül lehet belépni.

A B&K Kft. által kifejlesztett kényszerzuhany rendszer ezt a szigorú higiéniai követelményrendszert támogatja. A fejlesztéseink legtöbbjénél a termék vázát, a hordozófelülelét nagyrészben lemezmegmunkálással állítjuk elő, azonban a termék működéséhez szükséges szellemiséget szoftver úton, saját fejlesztésű mikrokontroller alapú elektronika biztosítja. Nem történt ez másképpen a kényszerzuhany rendszereink esetében sem.

Kényszerzuhany

A kényszerzuhany rendszer alkalmazási területe olyan ipari és mezőgazdasági üzemek, ahol szigorú higiéniai előírások következtében a fekete – fehér öltözők közé egy olyan helyiséget iktatnak be ahol kényszer zuhanyrendszer működtetnek. A kényszer zuhanyrendszer lényegében egy a be és a kilépést szabályozó ajtókkal ellátott zuhanyfülkébe van beépítve, ahol a fekete öltöző felől történő belépést követően kényszer zuhanyozás indul.

2018. 05. 11. 09:05:37

Sokéves fejlesztői tevékenységünk eredményeképpen ma már elmondhatjuk, hogy a lemezmegmunkálási tevékenységen túl a B&K Kft a közösségi mosdók specialistája. Termékválasztékunkban megtalálhatók a formatervezett, a mai igényeknek megfelelő technológiai színvonalat képviselő utcabútor jellegű nyilvános WC-k, 

Nyilvános WC, utcabútor