A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Élhajlítás

Gyártó: B&K Kft.

Az élhajlítás mint lemezmegmunkálás

egyik legjellemzőbb lemezalakítási munkafázis. Ennek megfelelően, cégünk vállalja lemezalkatrészek hidegen történő álhajlítását.

Leírás és Paraméterek

AD-R-30100 CNC típusú hidraulikus élhajlító gép

Durma AD-R-30100 6 tengelyes nagysebességű, 100 t nyomóerővel, DT-15-ös vezérlőegységgel, 3000 mm hajlítási hosszall rendelkező, CNC élhajlító gép

AD-R-30100 élhajlító gép

AD-S 30135 CNC SYNCHRO típusú hidraulikus élhajlító

Hidraulikus, négytengelyes CNC élhajlító berendezés Modeva 10S vezérlőegységgel. A megmunkáló berendezés lemezalkatrészek hidegen történő hajlítására alkalmas. Az Y1 és Y2 nyomóhengerek, valamint a hátsó ütköző X és R irányban programból vezérelhető. Ugyancsak programból vezérelhető a hajlítandó lemez anyagminősége, és vastagságának függvényében az asztal-előfeszítés (bombírozás) is. A gép hátsó ütközőrendszere megnövelt, 1000 mm-es úthosszal és nagy, 410 mm-es garatmélységgel rendelkezik a bővebb felhasználhatóság érdekében. A hajlítási műveleteket hajlító prizmákkal és bélyegekkel végezzük.

A mellékidők csökkentése érdekében a hajlítóbélyegek gyorsbefogók segítségével könnyedén cserélhetők. A maximális hajlítási hosszúság 3050 mm 135 t nyomóerő mellett. A gépprogramozás történhet a gép vezérlőkonzoljáról, vagy külső számítógépről külön erre a célra szolgáló szoftverrel. A konzolon a program önmagában is lefuttatható, és a hajlítások sorrendje grafikusan megjeleníthető, a hajlítási sorrend optimalizálható, az esetleges ütközések elkerülése érdekében. Munkavégzés során az egyes hajlítási fázisok a grafikus kijelzőn folyamatosan nyomonkövethetők, a hajlítási programok alfa-numerus sorrendben tárolhatók újbóli felhasználás céljából. A gép mind univerzálisabb felhasználhatósága érdekében a felszerszámozás folyamatos, követve az esetleges vevői igényeket is.

élhajlítás, lemezmegmunkálás


HAP30200 típusú hidraulikus lemezhajlító

A berendezés hideg hajlítási eljárással készült lemezalkatrészek gyártására alkalmas. A hajlítási műveletet egy prizmás szerszám alsórész és egy felső hajlító bélyeg végzi hidraulikus munkahengerek segítségével. A maximálisan hajlítható lemezalkatrész hossza 3050 mm, míg a legnagyobb nyomóerő 2000 kN. A gép motoros hátsóütközővel van ellátva, amelyhez digitális kijelző-rendszer párosul. Itt állítható az alkatrészen végzett hajlítások távolsága 0,1 mm pontossággal. A finom beállítások kézi beállítással is végezhetők. A nyomógerenda mozgását szintén motoros ütközővel lehet állítani, ugyancsak 0,1 mm pontossággal. Az ütközők helyzetét szintén digitális kijelzők mutatják. A gyártóeszköz többféle alsó és felső szerszámmal rendelkezik. A legkisebb hajlítási távolság lemezszéltől mérve a lemezvastagság függvényében 8 mm.

élhajlítás, lemezmegmunkálás


AKM-400 tipusú, AKYAPAK gyártmányú peremezőgép

A gép lemez alkatrészek szélére peremek és merevitő bordák hengerlésére alkalmas. A peremek és bordák alakja a speciális peremező görgők függvényében történhet. Görgőtest távolság 310 mm, görgő távolság 132 mm. A megmunkálható lemez vastagság max. 4 mm lágyacél , és 2.5 mm saválló acél esetén. Az alkatrészek (nagyobb átmérőjű hengere testek) megmunkálását speciális görgős támasztó rendszer segíti.
 
peremhajlítás, lemez peremezés