A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

B&K Kft.

B&K Kft.

Rozsdamentes acél és alumínium termékek, berendezések gyártása, akár egyedi igények alapján is.
Rendezés:

Amennyiben nem rendelkezik a legyártandó eszközökre vonatkozó tervekkel, de az elképzelései már meg vannak, tervező kollégáink sokéves tapasztalatukkal, és 3D-s (Pro Engineer) tervező programmal felvértezve elkészítik a legyártandó elemek terveit, majd egyeztetést követően indulhat a gyártásuk is!

Argon védőgázas volfrámelektródás ívhegesztés

Rozsdamentes anyagból, alumíniumból és szánacélból készülő termékekhez tartozó hegesztési feladatok, amelyeket INVERTIG 260 AC/DC digital AWI/TIG védőgázas AWI hegesztővel végzünk.

Az élhajlítás mint lemezmegmunkálás

egyik legjellemzőbb lemezalakítási munkafázis. Ennek megfelelően, cégünk vállalja lemezalkatrészek hidegen történő álhajlítását.

Széndioxid védőgázas fogyóelektródás ívhegesztés

Az eljárás alkalmas lemezek és idomacélok hegesztéssel történő rögzítésére, a felmerülő hegesztési igénynek megfelelően. Használható folyamatos-, pont-, vonal-, és szakaszos vonalhegesztésre is.

Csak egy kis ízelítő belistázott saját fejlesztésű termékeinkből gépeinkből, berendezéseinkből

A lemezmegmunkáláson túl évekre visszamenőleg és a felmerülő igények szerint ma is fejlesztünk és gyártunk forgógépeket, működő berendezéseket, ahol a mechanikai felépítésen túl gépeinket és berendezéseinket saját fejlesztésű szabályozó és vezérlő mikrokontroller alapú elektronikai rendszereink működtetik. Saját fejlesztésű termékeink és berendezéseink alapvetően a közösségi mosdók, az élelmiszeripar, állattartás higiéniai feltételeit biztosítják. 

Élelmiszeripari higiéniai beléptető kapu

Lemezhengerítő

eljárás alkalmas acél, alumínium vagy más, speciális alapanyagú sík lemezek (pl dibond) hengerítésére, íves felületek, hengerek, kúpok kialakítására.

A profilhajlító, idomacél hajlító gép

az idomacélok, és profilok széles skáláját képes különböző sugarú ívekben meghajlítani.

Lemezdarabolás,

lemezvágás, hidraulikus lemezolló segítségével. A JDHGM-3006 típusú hidraulikus billenőgerendás lemezolló maximális vágási hosszúsága 3100 mm, a maximálisan vágható lemez vastagsága normál szénacél esetén 6 mm, míg rozsdamentes acélok esetén 4 mm. 

Lemez permező gép

A lemez peremező gép lemez alkatrészekre peremek és merevítő bordák kialakítására alkalmas.

 

Csak egy kis ízelítő megvalósult egyedi gyártásainkról, termékeinkről.

Budapest Mátyás tér, egyedi tervezésű köztéri illemhely vezérlése és berendezései. Az érmevizsgáló beengedő egység három önálló egyszemélyes illemhelyet kezel.

.. . Egyedi tervezésű köztéri WC vezérlése és szerelvényei

Megvalósult egyedi gyártésaink, galéria >>

CNC Stancolás, nibbelés, CNC lyukasztás

CNC vezérelt stancológépen olyan lemezmegmunkálás, melynek során a CNC lemezmegmunkáló gép, a megadott koordináták szerint egymást követő leütések vagy lyukasztások sorozata után készíti el a munkadarabot. A revofejbe előre bekészített szerszámok alakjuknak és méretüknek megfelelő alakú formát lyukasztanak a lemezbe, illetve léptetéssel a szerszám méretétől eltérő lyukasztások, kivágások és lemezdarabolási művelet is végezhető.

A plazmavágás segítségével lehetővé válik a korrózióálló acélok, öntöttvasak, réz, alumínium és ötvözeteik termikus vágása. A vágási folyamat során nem termelődik hő, mivel a vágandó anyag nem ég el oxigénben. A vágandó résben az intenzív és erősen koncentrált plazmaív a fémet megolvasztja, a gázok kinetikus energiája a megolvasztott fémet a vágási résből eltávolítja.

Ponthegesztő gép

TE 550 vezérléssel. szénacél, ötvözött acél, sárgaréz és alumínium pont, dudorhegesztésére és  alkalmas eljárás.

Összeszerelő műhelyünkben

történik a B&K Kft. által kifejlesztett és gyártott termékek készre szerelése, tesztelése, működés közbeni minőségellenőrzése, csomagolása. Az összeszerelő műhely jelentős szerepet játszik az új termékek fejlesztésében a megfelelő műszerezettség és a magasan képzett szakember gárda. Munkájukat segítik az elektronikai mérőeszközök, nyomáspróba-padok, elektromos kéziszerszámok, Soyer gyártmányú csaphegesztő készülék valamint az elektronikus áramkörök programozásához és ellenőrzéséhez használatos próba-padok és személyi számítógépek. A szerelőműhellyel szoros munkakapcsolatban dolgozik az elektronikai fejlesztés, ahol a vezérlő, szabályozó áramkörök tervezése, nyáktervezése és a szoftverek fejlesztése történik. Az ily módon kifejlesztett digitális alapú vezérlő-szabályozó egységek működtetik a köztéri illemhelyeinket, higiéniai beléptető kapuinkat, érmevizsgáló alapú beléptető, vezérlő berendezéseinket, börtön és kényszer zuhanyainkat....

Szemcseszórás üveggyönggyel

A szemcseszórás elsősorban rozsdamentes acélból, vagy könnyű és színesfémekből (alumínium, réz) készült hegesztett szerkezetek, alkatrészek, késztermékek, végső felület kikészítésére, szemcsefúvásos felülettisztítására alkalmas.

Cégünk kizárólag üveggyöngyöt használ a szemcseszóró berendezésben. Az üveggyöngy gömb formájú kemény üveg, így alkalmas arra, hogy a felületről a szennyeződéseket, lerakódásokat és különböző  oxidokat eltávolítsa anélkül, hogy magát a kezelt felületet megsértené.   Mivel az üveg más anyagokkal kémiai reakcióba nem lép, a szemcseszórt felületen korróziót valamint idegenfém lerakódást nem okoz, ezáltal nemesacél, alumínium és színes és nemesfémek számára ideális szóróanyag.