A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gépgyártás, berendezésgyártás a B&K Kft-nél

Az elmúlt több mint két évtized alatt a megrendelőink igénye szerint gyártott igen különböző célú, egyedi gépek, berendezések mellett a saját tervezésű és fejlesztésű belistázott termékeink mutatják legjobban gépgyártó képességeinket.

Gépgyártás, berendezésgyártás a B&K Kft-nél

A talán a legkomplexebb az általunk tervezett és gyártott utcabútor jellegű nyilvános WC, de emellett fontos szegmens gyártmányaink között a higiéniai célú beléptető kapuk, csizmamosók, kézfertőtlenítők, csizma és cipőfertőtlenítők, kényszerzuhanyok, infrás orvosi csaptelepek, orvosi bemosakodók, infrás piszoár öblítők, ivókutak, fgalikutak, termosztatikus keverőszelep kapcsolások, beléptető kapuk, érmevizsgálók, egyedi folyókák, padlószifonok, börtönök, fegyházak szaniter berendezései.

A személyi higiéniai beléptetés, kézfertőtlenítés, cipő és csizmamosás területén széles választékban kínálunk gépeket és berendezéseket. Ezen berendezések használatával megelőzhetők, hogy a korokozók vagy szennyező anyagok a munkahelyre belépő dolgozó kezéről, cipőjéről vagy csizmájáról a technológiai területre és innen az élelmiszerre jussanak.

Gépgyártás, higiéniai beléptető csizmamosó berendezés

A személyi higiénia érvényesítéséhez megfelelő tárgyi és szervezési feltételekre van szükség és arra, hogy a dolgozók az oktatásukon keresztül megfelelő ismeretekkel rendelkezzenek a személyi higiénia célját szolgáló higiéniai és élelmiszeripari kapuk használatáról és annak fontosságáról.

Gépgyártás, csizmatalp mosó

A B&K Kft. a személyi higiénia követelményei teljesítéséhez különböző szintű és feladatot ellátó higiéniai zsilipet, higiéniai beléptető állomást gyárt és forgalmaz, amelyek biztosítják a higiéniailag védett területre az ellenőrzött bejutást. Ezek közül komplexitását tekintve kiemelkedik a cipő és csizmatalp mosó és fertőtlenítő berendezés, a hozzáépíthető csizmaszármosó és fertőtlenítő egység, valamint a beengedést, beléptetést felügyelő kézfertőtlenítővel egybeépített beléptető kapu. A higiéniai beléptető állomáson át történő beengedés feltétele, hogy mind a két kéz fertőtlenítve legyen, amennyiben a megrendelő igényli akkor a beléptetés összekapcsolható egy RFID vagyis proximity kártyás azonosítással működő biztonsági, ellenőrző beléptető egységgel is. Az RFID kártya használata lehetővé teszi, hogy a munkaterületre a személyre szóló kártyával és a csak a kézfertőtlenítést követően lehet belépni. A B&K Kft. saját fejlesztésű termékeiben a mechanika egységeket túl, az elektronika és a hozzátartozó szoftverek is saját fejlesztésűek, gyártásúak.

Gépgyártás, csizmatalpmosó, csizmamosó

Bővebben a csizmamosókról, a higiéniai beléptető kapukról >>

Tartalomhoz tartozó címkék: gépgyártás