A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gépgyártás, berendezésgyártás a B&K Kft-nél

Az elmúlt több mint két évtized alatt a megrendelőink igénye szerint gyártott igen különböző célú, egyedi gépek, berendezések mellett a saját tervezésű és fejlesztésű belistázott termékeink mutatják legjobban gépgyártó képességeinket.

Gépgyártás, berendezésgyártás a B&K Kft-nél

A talán a legkomplexebb az általunk tervezett és gyártott utcabútor jellegű nyilvános WC, de emellett fontos szegmens gyártmányaink között a higiéniai célú beléptető kapuk, csizmamosók, kézfertőtlenítők, csizma és cipőfertőtlenítők.

A személyi higiéniai beléptetés, kézfertőtlenítés, cipő és csizmamosás területén széles választékban kínálunk gépeket és berendezéseket. Ezen berendezések használatával megelőzhetők, hogy a korokozók vagy szennyező anyagok a munkahelyre belépő dolgozó kezéről, cipőjéről vagy csizmájáról a technológiai területre és innen az élelmiszerre jussanak.

Gépgyártás, higiéniai beléptető csizmamosó berendezés

A személyi higiénia érvényesítéséhez megfelelő tárgyi és szervezési feltételekre van szükség és arra, hogy a dolgozók az oktatásukon keresztül megfelelő ismeretekkel rendelkezzenek a személyi higiénia célját szolgáló higiéniai és élelmiszeripari kapuk használatáról és annak fontosságáról.

Gépgyártás, csizmatalp mosó

A B&K Kft. a személyi higiénia követelményei teljesítéséhez különböző szintű és feladatot ellátó higiéniai zsilipet, higiéniai beléptető állomást gyárt és forgalmaz, amelyek biztosítják a higiéniailag védett területre az ellenőrzött bejutást. Ezek közül komplexitását tekintve kiemelkedik a cipő és csizmatalp mosó és fertőtlenítő berendezés, a hozzáépíthető csizmaszármosó és fertőtlenítő egység, valamint a beengedést, beléptetést felügyelő kézfertőtlenítővel egybeépített beléptető kapu. A higiéniai beléptető állomáson át történő beengedés feltétele, hogy mind a két kéz fertőtlenítve legyen, amennyiben a megrendelő igényli akkor a beléptetés összekapcsolható egy RFID vagyis proximity kártyás azonosítással működő biztonsági, ellenőrző beléptető egységgel is. Az RFID kártya használata lehetővé teszi, hogy a munkaterületre a személyre szóló kártyával és a csak a kézfertőtlenítést követően lehet belépni. A B&K Kft. saját fejlesztésű termékeiben a mechanika egységeket túl, az elektronika és a hozzátartozó szoftverek is saját fejlesztésűek, gyártásúak.

Gépgyártás, csizmatalpmosó, csizmamosó

Bővebben a csizmamosókról, a higiéniai beléptető kapukról >>

Tartalomhoz tartozó címkék: gépgyártás