A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

gépgyártás

2019. 12. 13. 08:27:26

Forgódaru és targonca a lézervágó gép kiszolgálására

A lézervágó gép biztonságos és gyors kiszolgálásához, az asztalra emeléshez és a levételhez elengedhetetlen az olyan forgódaru amely a táblalemezek emelésére vákuumos megfogót használ.

Forgódaru vákuumos megfogóval Forgódaru vákuumos megfogóval 

Forgódaru vákuumos megfogóval

2019. 08. 27. 09:34:47

Lézervágás

 

Lézervágó technológiánk a Microstep MSF 3001.15 L + T500 fiber síklemez és csőlézer vágó berendezésen alapul. Lézervágó berendezésünk jelenleg 2D-s lézervágó fejjel üzemel, ugyanakkor még ebben az évben beszerzésre kerül egy 3D-s lézervágó fej, amely újabb technológiai lehetőséget nyit meg cégünk és így partnereink számára.

 

2019. 05. 21. 10:52:23

A higiéniai zsilipek, higiéniai beléptetők élelmiszeripari üzemek, élelmiszeripari feldolgozók, állattartásban, növénytermesztésben higiénia célú, az oda belépni szándékozó dolgozók, vendégek kontrollált beléptetését biztosítják.

A HACCP rendszer követelményeinek megfelelően, az helyi igényeknek, követelményeknek megfelelő megoldást biztosítanak.

A felsorolt funkciók különböző, az adott hely igényeinek megfelelő kombinációk összeállítása lehetséges.

Higiéniai beléptető, higiéniai zsilip

2019. 03. 19. 15:23:34

Rövidesen okos nyilvános WC (Smart toilet) áll rendelkezésére az Felsőörsiek és az odalátogató vendégeik számára!

A BK31021 típusú full automatikus, külső kamerákkal ellátott nyilvános WC kerül telepítésre Felsőörsön létrehozott új kerékpárút mellé, szolgálva a kerékpáros turistákat és a helyieket egyaránt.

Okos WC, Smart toilet

2019. 02. 15. 08:06:33

A B&K Kft. a PM_KKVESZKOZ_2017 kódszámú, „Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén” című pályázat keretei között 60 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el gyártási technológiája fejlesztésére. Ennek köszönhetően, Júliustól MicroStep MSF3001.15 L+T500 fiber lézervágó berendezés áll  partnereink és cégünk rendelkezésre.

Síklemezek, csövek idomacélok lézervágása

Az MSF nagy sebességű és pontosságú, ipari terheléshez kifejlesztett CNC fiber lézer, amely síklemez és csövek vágására alkalmas berendezés. A berendezés magasfokú dinamikáját és pontosságát a mélyre helyezett portál szerkezetű két oldalon hajtott híd, precíziós fogaslécek mindhárom tengely mentén, játékmentes (feszített) hajtás biztosítják.

Lézervágás

Lézervágási képességek

  • 1500*3000 mm táblaméret
  • Szénacél esetén 25 mm vastagságig
  • Rozsdamentes acél esetén 12 mm vastagságig
  • Alumínium esetén 15 mm vastagságig
  • Sárgaréz esetén 10 mm vastagságig
  • Bronz esetén 12 mm vastagságig
  • Csővágás, idomacél vágás 20- 500 mm átmérőig 3000 mm hosszban
2018. 09. 26. 00:00:00

Az elmúlt több mint két évtized alatt a megrendelőink igénye szerint gyártott igen különböző célú, egyedi gépek, berendezések mellett a saját tervezésű és fejlesztésű belistázott termékeink mutatják legjobban gépgyártó képességeinket.

Gépgyártás, berendezésgyártás a B&K Kft-nél

A talán a legkomplexebb az általunk tervezett és gyártott utcabútor jellegű nyilvános WC, de emellett fontos szegmens gyártmányaink között a higiéniai célú beléptető kapuk, csizmamosók, kézfertőtlenítők, csizma és cipőfertőtlenítők, kényszerzuhanyok, infrás orvosi csaptelepek, orvosi bemosakodók, infrás piszoár öblítők, ivókutak, fgalikutak, termosztatikus keverőszelep kapcsolások, beléptető kapuk, érmevizsgálók, egyedi folyókák, padlószifonok, börtönök, fegyházak szaniter berendezései.

2018. 05. 30. 14:36:12

Élelmiszeriparban, állattartásban, gyógyszergyártásban egyaránt gyakori, hogy higiéniai okból, a termékelőállítás biztonsága érdekében, a gyártási, termesztési területre csak különleges, a jó higiéniai gyakorlatot biztosító rendszeren keresztül lehet belépni.

A B&K Kft. által kifejlesztett kényszerzuhany rendszer ezt a szigorú higiéniai követelményrendszert támogatja. A fejlesztéseink legtöbbjénél a termék vázát, a hordozófelülelét nagyrészben lemezmegmunkálással állítjuk elő, azonban a termék működéséhez szükséges szellemiséget szoftver úton, saját fejlesztésű mikrokontroller alapú elektronika biztosítja. Nem történt ez másképpen a kényszerzuhany rendszereink esetében sem.

Kényszerzuhany

A kényszerzuhany rendszer alkalmazási területe olyan ipari és mezőgazdasági üzemek, ahol szigorú higiéniai előírások következtében a fekete – fehér öltözők közé egy olyan helyiséget iktatnak be ahol kényszer zuhanyrendszer működtetnek. A kényszer zuhanyrendszer lényegében egy a be és a kilépést szabályozó ajtókkal ellátott zuhanyfülkébe van beépítve, ahol a fekete öltöző felől történő belépést követően kényszer zuhanyozás indul.

2018. 03. 14. 15:09:09

Lemezmegmunkálás, amiben igazán otthon vagyunk, de

nézzük a saját tervezésű és gyártott termékeinket. Kezdjük talán a legkomplexebb termékcsaládunkkal, a nyilvános WC-kkel. Mint számos más termékünknél, nem csak az épület vázszerkezetét terveztük és gyártjuk, hanem kialakítottunk egy Tiszta Toalett Technológiát (3T) amely technológia működésében lefedi az utcabútor jellegű nyilvános illemhelytől az épített épületekben működő nyilvános WC működtetését. Az illemhely működtetése során, mondhatni úttörő módon, több speciális épületgépészeti megoldást dolgozunk ki, . így Pl. egy kézközelítésre (lefutó vezérlés) működő kézmosó modul, szagelszívás a WC csészéből és az épületből egyidőben, a WC működésének nyomonkövetése interneten keresztül, ha a szükség úgy hozza, WC - Guide távfelügyeleti rendszer....

Szinte a kezdetektől gyártunk infrás öblítő rendszereket, infrás csaptelepeket. Itt kiemelnénk az intelligens működtetésű piszoár öblítőinket, amely az öblítéshez használt vízmennyiséget hozzáigazítja a forgalomhoz. Gyártunk komplett komplett orvosi bemosakodókat ami egyrészt lemezmegmunkálás, de a beépített speciális szoftverrel működő infrás orvosi csaptelepeink, fertőtlenítőszer adagolóink mind saját fejlesztésű, speciális szoftverrel működnek.