A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Egyedi gyártás az Ön igényeihez igazítva!

Egyedi gyártás az Ön igényeihez igazítva!

Erősségünk az egyedi és kis szériás termékek gyártása

Standard - általánosan elfogadott ajánlások és normák szerint legyártott - termékeink forgalmazása mellett, természetesen foglalkozunk egyedi gépgyártással és alkatrészgyártással is. Ezt a szolgáltatásunkat általában olyan megrendelők veszik igénybe, akik számára nem felelnek meg a forgalomban lévő, bárki számára elérhető eszközök. 

 Főbb területeink az egyedi gyártásban: építőipar, élelmiszeripar, papíripar, állattartás, higiéniai termékek gyártása

Gyártóüzemünk elsősorban rozsdamentes acélból állít elő egyedi berendezéseket, de dibond lemezből (alumínium kompozit lemez), szénacélból és alumíniumból is több ízben készítettünk már termékeket.

Miért érdemes a tervezői, gyártási képességeinket kipróbálni?

A B&K Kft. tudatos humánpolitikának köszönhetően szakember gárdája tervezésben és gyártásban is alkalmas egyedi tervezésű termékek gépek előállítására. Az elmúlt időszakban nagy tapasztalatra tettünk szert az egyedi termékek fejlesztésében, főleg az épületgépészet, élelmiszeriparban, vasúti járműiparban és szaniter termékek gyártási területén, egyedi fejlesztésű termékeink megtalálhatók a nemzetközi személyszállító vagonoktól kezdve egészen a higiéniai beléptető kapun át az automata köztéri illemhelyekig, ahol a vezérlés és ellenőrzés már internet alapon történik.

Anyag és konstrukcióválasztásban mindig a megrendelőink igénye és lehetőségei alapján járunk el, de minden esetben a kompromisszumokon keresztül találjuk meg a szükséges és egyben a tartósságot, minőséget biztosító megoldásokat. Alapanyag tekintetében 90%-ban rozsdamentes acélokkal dolgozunk.

A gazdaságosság mindenki számára alapvető fontosságú, anyagválasztásban, műszaki megoldásokban is a megfizethető kompromisszumokra törekszünk. Törekszünk arra, hogy megoldásaink energia és víztakarékosak legyenek. Energiatakarékos termékeinket „zöld” jelzéssel látjuk el.

Termékeink tervezésekor, vagy kiválasztásakor minden esetben törekszünk az ergonomikus kialakítású, feladatát funkcionálisan jól ellátó termékeket tervezni. Illetve gyártani.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: lemezmegmunkálás gyártás