A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Üzemünk termékei a nyilvános WC témakörében

Sokéves fejlesztői tevékenységünk eredményeképpen ma már elmondhatjuk, hogy a lemezmegmunkálási tevékenységen túl a B&K Kft a közösségi mosdók specialistája. Termékválasztékunkban megtalálhatók a formatervezett, a mai igényeknek megfelelő technológiai színvonalat képviselő utcabútor jellegű nyilvános WC-k, 

Nyilvános WC, utcabútor

Beléptető rendszerek, nyilvános WC modulok

Érmevizsgálóval ellátott beléptető rendszereink elhelyezhetők.kültéren vagy beltéren. Lehetővé teszik egy, vagy akár több nyilvános WC helyiség fizetős beléptetését. A nyilvános illemhely modulrendszer az automata köztéri illemhelyekhez hasonló funkciókat képes biztosítani a megrendelők által egyedileg tervezett WC-épületek számára.
 
Épített nyilvános WC
 
 

Forgóvillás beléptetők, vandálbiztos szaniterek

Nagy forgalmú, felszínen vagy föld alatt épített nyilvános illemhelyek fizetős beléptetésére forgóvillás beléptető kapuink nyújtanak megoldást. Vandálbiztos, rozsdamentes acél WC-csészéink, kézmosóink, mosdópultjaink, vizelde rendszereink, valamint épített WC-válaszfal rendszereink megtalálhatók pályaudvarokon, állomásokon, sportcsarnokokban.
 
Forgóvillás beléptető, nyilvános WC
 
Forgóvillás beléptető, nyilvános WC

Autópálya pihenőhelyi illemhelyek berendezései

Nagy tapasztalattal rendelkezünk az autópálya pihenőhelyeknél található nyilvános illemhelyek rozsdamentes acél, vandálbiztos szaniter berendezéseinek fejlesztésében, gyártásában, szervízelésében, a szaniterek vezérlési és kommunikációs rendszerének kialakításában. 
 
Autópálya pihenőhelyi, parkolói WC
 
Autópálya WC pihenőhelyi illemhely
 

Falba süllyeszthető előlről nyitható WC beléptető és kijelző modul

Utcabútor jellegű nyilvános WC-k esetében az érmevizsgálóval és/vagy PayPass fizetés lehetőséggel ellátott beengedő modulok szerves részei az illemhelynek. Számtalan esetben, így parkokban, parkolókban, autópálya mentén épített nyilvános WC kerül kialakításra, amennyiben az igény abba az irányba megy el, hogy a WC-használatáért fizetni kell, akkor a BK08406 falra szerelhető, vagy falba süllyeszthető WC beléptető modul a megoldás. Ez a beléptető modul tartalmaz minden olyan elemet amely alkalmassá teszi egy alapkiépítésű és egy teljes automata illemhely vezérlésére, működésének ellenőrzésére. A könnyű beépítés érdekében a WC beléptető modul minden elemet tartalmaz ami a biztonságos beépítéshez és rögzítéshez szükséges.

Nyilvános WC beléptető és kijelző modul

 

Falba építhető WC tartály nyilvános WC-khez, érintésmentes működtetéssel

A nyilvános WC-k esetében a WC-k öblítési megoldásának egyszerre kell megfelelően vandálbiztosnak lennie és higiéniai okokból érintésmentes öblítést biztosítania. A B&K Kft. új terméke a kapacitív szenzorral működtetett keretes WC tartály modulja, amely egység kompletten tartalmazza a szerelőkeretbe épített WC tartályt, az elektronikus vezérlést és magát a rozsdamentes WC csészét. Az öblítés vízmennyisége 6-9 liter között állítható. A falba építhető Alcaplast WC tartályt tartalmazó keretes rendszerű WC modul beépíthetősége nem tér el a szokásostól.
A rozsdamentes WC-be beépítésre kerül egy dugulás érzékelő, arra az esetre előkészítve ha igény mutatkozik a WC dugulás jelzésre és egyben a WC működésének leállítására. Ez a funkció csak abban az esetben elérhető amennyiben a BK08406 vagy a BK11342  érmevizsgálós beengedő modul irányítja a nyilvános WC működését.

Keretes WC modul, érintésmentes öblítés indítás

Kézmosó modul nyilvános WC-k számára

Nyilvános WC-k tervezése során a kézmosó egységek, kézmosó modulok esetében előnyös a kompakt kialakítás. A B&K Kft. új fejlesztése arra az esetre kínál vandálbiztos megoldást, amikor nincs lehetőség bejárható szervíztér kialakításra a WC vendégtére mögött, így a vendégtérben kell a szükséges berendezéseket elhelyezni és biztosítani a vandálbiztosságot és az üzemeltető, a szervizszolgálat számára a hozzáférhetőséget.

   

Kézmosó modul, falra szerelhető változat

Ennek megfelelően a BK08413, BK08414 kézmosó egységünk az úgynevezett tükör mögötti megoldás vagy az angol kifejezést használva ALL-IN-ONE megoldást jelent. A falra szerelhető vagy a falba építhető kézmosó modul egy rozsdamentes szekrénybe épített szappanadagoló, mosdó csaptelep és kézszárító egy egységben, amely egységeket egy kapacitív szenzor vezérel. Kézközelítésre hatására, érintésmentesen az úgynevezett lefutó vezérléssel egy lépésben indítjuk a teljes kézmosási folyamatot, rövid idejű nedvesítő víz, majd szappanadagolás, egy kis szünet után kézmosó víz adagolása és végül a kézszárítási ciklus indul.

   

Kézmosó odul, falba építhető változat

 

 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: lemezmegmunkálás