A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szemcseszórás

Gyártó: B&K Kft.

Szemcseszórás üveggyönggyel

A szemcseszórás elsősorban rozsdamentes acélból, vagy könnyű és színesfémekből (alumínium, réz) készült hegesztett szerkezetek, alkatrészek, késztermékek, végső felület kikészítésére, szemcsefúvásos felülettisztítására alkalmas.

Cégünk kizárólag üveggyöngyöt használ a szemcseszóró berendezésben. Az üveggyöngy gömb formájú kemény üveg, így alkalmas arra, hogy a felületről a szennyeződéseket, lerakódásokat és különböző  oxidokat eltávolítsa anélkül, hogy magát a kezelt felületet megsértené.   Mivel az üveg más anyagokkal kémiai reakcióba nem lép, a szemcseszórt felületen korróziót valamint idegenfém lerakódást nem okoz, ezáltal nemesacél, alumínium és színes és nemesfémek számára ideális szóróanyag.

Leírás és Paraméterek

Szemcseszóró berendezés

Az ATK 4*2,8*2,6 szemcseszóró kabin vagy terem alapterülete 4 x 2,8 m belmagassága 2,4 m. A munkatérbe beszállított munkadarab felülete kézi sűrített levegős szemcsefúvó pisztollyal kerül letisztításra. A szemcsefúvást 400-600 mikron méretű üveggyönggyel végezzük. (Szóróanyag töltet: kb.1,4 t üveggyöngy)
 
Az szemcseszórás elsősorban rozsdamentes acélból, vagy könnyű és színesfémekből (alumínium, réz) készült hegesztett szerkezetek, alkatrészek, késztermékek, különféle tárgyak végső felület kikészítésére, szemcseszórásos felülettisztítására alkalmas. Főleg a nagyon munkaigényes, kézi csiszolási, polírozási műveletek csökkentése, valamint a termékek homogén, bársonyos felületének elérése, tetszetős dekoratív megjelenésük érdekében. E módszerrel nemcsak a felület kikészítés minősége kitűnő, de jelentős élőmunka is megtakarítható.
 
szemcseszórás