A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

gyártás

gyártás

2019. 12. 13. 08:27:26

Forgódaru és targonca a lézervágó gép kiszolgálására

A lézervágó gép biztonságos és gyors kiszolgálásához, az asztalra emeléshez és a levételhez elengedhetetlen az olyan forgódaru amely a táblalemezek emelésére vákuumos megfogót használ.

Forgódaru vákuumos megfogóval Forgódaru vákuumos megfogóval 

Forgódaru vákuumos megfogóval

2019. 09. 30. 08:30:33

A gazdasági kényszer egyre nagyobb a csőmegmunkálás és idomacél megmunkálás terén is. A lézeres csővágás, lézeres síklemez vágás segítségével szerszámot, időt, anyagköltséget takarítunk meg, folyamatlépéseket hagyunk ki és természetesen bővítettük képességünket a fémmegmunkálás terén. Lézervágás, a lézeres csővágás úgy általában is szerszámozást vált ki és szabad utat nyit az innovatív tervezők számára.

Fémek lézervágása kiemelkedő pontossággal!

 

Lézeres csővágás, csővágás lézerrel Idomacél vágása lézerrel

2019. 08. 27. 09:34:47

Lézervágás

 

Lézervágó technológiánk a Microstep MSF 3001.15 L + T500 fiber síklemez és csőlézer vágó berendezésen alapul. Lézervágó berendezésünk jelenleg 2D-s lézervágó fejjel üzemel, ugyanakkor még ebben az évben beszerzésre kerül egy 3D-s lézervágó fej, amely újabb technológiai lehetőséget nyit meg cégünk és így partnereink számára.

 

2019. 05. 21. 10:52:23

A higiéniai zsilipek, higiéniai beléptetők élelmiszeripari üzemek, élelmiszeripari feldolgozók, állattartásban, növénytermesztésben higiénia célú, az oda belépni szándékozó dolgozók, vendégek kontrollált beléptetését biztosítják.

A HACCP rendszer követelményeinek megfelelően, az helyi igényeknek, követelményeknek megfelelő megoldást biztosítanak.

A felsorolt funkciók különböző, az adott hely igényeinek megfelelő kombinációk összeállítása lehetséges.

Higiéniai beléptető, higiéniai zsilip

2019. 03. 19. 15:23:34

Rövidesen okos nyilvános WC (Smart toilet) áll rendelkezésére az Felsőörsiek és az odalátogató vendégeik számára!

A BK31021 típusú full automatikus, külső kamerákkal ellátott nyilvános WC kerül telepítésre Felsőörsön létrehozott új kerékpárút mellé, szolgálva a kerékpáros turistákat és a helyieket egyaránt.

Okos WC, Smart toilet

2019. 02. 15. 08:06:33

A B&K Kft. a PM_KKVESZKOZ_2017 kódszámú, „Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén” című pályázat keretei között 60 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el gyártási technológiája fejlesztésére. Ennek köszönhetően, Júliustól MicroStep MSF3001.15 L+T500 fiber lézervágó berendezés áll  partnereink és cégünk rendelkezésre.

Síklemezek, csövek idomacélok lézervágása

Az MSF nagy sebességű és pontosságú, ipari terheléshez kifejlesztett CNC fiber lézer, amely síklemez és csövek vágására alkalmas berendezés. A berendezés magasfokú dinamikáját és pontosságát a mélyre helyezett portál szerkezetű két oldalon hajtott híd, precíziós fogaslécek mindhárom tengely mentén, játékmentes (feszített) hajtás biztosítják.

Lézervágás

Lézervágási képességek

 • 1500*3000 mm táblaméret
 • Szénacél esetén 25 mm vastagságig
 • Rozsdamentes acél esetén 12 mm vastagságig
 • Alumínium esetén 15 mm vastagságig
 • Sárgaréz esetén 10 mm vastagságig
 • Bronz esetén 12 mm vastagságig
 • Csővágás, idomacél vágás 20- 500 mm átmérőig 3000 mm hosszban
2018. 06. 07. 10:58:01

Harminc fok árnyékban… még a fű se nő… Mindenkinek jólesik ilyenkor néhány korty hűsítő víz. Vagy inkább sör? A Carlsberg -The Crate Escape című reklámfilmjében a wellnesstől szenvedő férfiak és csinos hölgyek mellett egy B&K-s sztár, a BK01443 lábonálló rozsdamentes ivókút is feltűnik, sőt kulcsszerepben tündököl…

2018. 03. 28. 11:43:17

 

A B & K Kft. a PM_KKV_2016 kódszámú, „Mikro-, kis- és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” című pályázat keretei között 44, 94 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el csarnoképítésre, felújításra. A pályázat keretei között cégünk új gyártócsarnok építéséhez, a meglévő szerelőcsarnok tetőszerkezetének felújításához nyert el támogatást.

A beruházás célja, az új lézervágó berendezés infrastrukturális feltételeinek biztosítása, a meglévő nagy gyártócsarnok állagromlásának megállítása, tetőfelújítás révén a beázások megakadályozása.

Az épülő üzemcsarnok főbb műszaki paraméterei:

 • 753 m2 alapterületű egylégterű „Frisomat Astra” típusú könnyűszerkezetes csarnok kerül megépítésre, melynek ereszmagassága 5 méter, gerincmagassága 7,8 méter.
 • A tető burkolása 80 mm, az oldalfalak 100 mm vastag hőszigetelést tartalmazó szendvicspanelekkel történik. Két oldalt személybejáró, valamint 400x400 cm szekcionált kapu kerül beépítésre.
 • Az épület körül 920 nm viacolor burkolat kialakítása
 • A csarnok világítására 2,5 x 1 méteres felülvilágítókat és LED-es csarnokvilágítókat építünk be.
 • Az épület fűtésére Kübler Ambi-red sötétsugárzó csarnokfűtő rendszer kerül beépítésre.

üzemcsarnok lézervágó berendezéshez

 

2013. 12. 08. 18:19:56

Precizitás és lélek a lemezmegmunkálásban.

A Pest megyei Monoron található B&K Kft immár több mint 25 éve foglalkozik lemezmegmunkálással, lemezalkatrészek és lemeztermékek gyártásával. Tevékenységünk során saját fejlesztésű termékeinket fejlesztjük, gyártjuk és forgalmazunk, illetve partnereink igényeire szabva, 3D-ben tervezünk és gyártunk rozsdamentes, alumínium és szénacél anyagból készült termékeket. 

2013. 11. 19. 16:17:32

Erősségünk az egyedi és kis szériás termékek gyártása

Standard - általánosan elfogadott ajánlások és normák szerint legyártott - termékeink forgalmazása mellett, természetesen foglalkozunk egyedi gépgyártással és alkatrészgyártással is. Ezt a szolgáltatásunkat általában olyan megrendelők veszik igénybe, akik számára nem felelnek meg a forgalomban lévő, bárki számára elérhető eszközök. 

 Főbb területeink az egyedi gyártásban: építőipar, élelmiszeripar, papíripar, állattartás, higiéniai termékek gyártása