A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Higiéniai zsilipek, higiéniai beléptetők

A higiéniai zsilipek, higiéniai beléptetők élelmiszeripari üzemek, élelmiszeripari feldolgozók, állattartásban, növénytermesztésben higiénia célú, az oda belépni szándékozó dolgozók, vendégek kontrollált beléptetését biztosítják.

A HACCP rendszer követelményeinek megfelelően, az helyi igényeknek, követelményeknek megfelelő megoldást biztosítanak.

A felsorolt funkciók különböző, az adott hely igényeinek megfelelő kombinációk összeállítása lehetséges.

Higiéniai beléptető, higiéniai zsilip

A higiéniai ejtőkaros beléptető kapu forgalomtól függően lehet egy vagy kétirányú, telepíthetők párhuzamosan, hogy a be és kiléptetés sebessége elfogadható mértékű legyen. A kiléptetés történhet a beléptetéstől független, nagy igénybevételt elviselő ejtőkaros vízszintes forgókereszttel is.

A kézmosó egység legtöbb esetben opcionálisan választható, amennyiben a kézmosó egység részét képezi a higiéniai beléptetés rendszerének, akkor egyrészt a kézmosó egység lehet egybeépített része a higiéniai beléptető rendszernek, másrészt lehet különálló egység is. Mindét esetben a kézmosó egység funkcionálisan kapcsolódik a higiéniai beléptető rendszerhez, azaz a belépés csak a kézmosást, mindkét kéz fertőtlenítését követően lehetséges, ez még kombinálható a munkaidő regisztrációt biztosító RFID kártyát olvasni képes érzékelővel. Az RFID kártya megléte biztosítja, hogy a technológiai területre csak az arra jogosultak léphetnek be.

A talpmosó, csizmamosó forgó keféire, annak forgási periódusa alatt fertőtlenítő szerrel kevert vizet adagolunk. A vegyszerbekeverő (Venturi adagoló) az alkalmazott fertőtlenítőszernek ajánlása alapján, a fertőtlenítés hatékonysága érdekében,  a keverési arány beállítható.

Higiéniai zsilip, beléptető kapu

Fontos biztonságtechnikai szempont, hogy a forgóvillás beléptető kapu forgóvillája áramszünet vagy áramtalanítás esetén automatikusan leesik, így a higiéniai beléptetőn való áthaladás akadálymentessé válik.

Higiéniai zsilip, biztonsági kényszerzuhany

Az állattartásban, gyógyszergyártásban vagy akár az elektronikai iparban is léteznek olyan technológiák ahol a technológiai területre csak fürdés és komplett ruhacserével lehet belépni. A fekete és fehér öltöző között egy higiéniai zsiliprendszer, biztonsági kényszerzuhany működik, a fehér öltözőbe az út egy kényszerzuhany rendszeren keresztül vezet. Ez a zsiliprendszer adja meg a biztonsági alapját mondjuk egy vírusmentes malacokat előállító sertéstelep esetében.

Higiéniai zsilip, higiéniai kényszerzuhany