A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fali és álló ivókutak gyártása lemezmegmunkálással

Harminc fok árnyékban… még a fű se nő… Mindenkinek jólesik ilyenkor néhány korty hűsítő víz. Vagy inkább sör? A Carlsberg -The Crate Escape című reklámfilmjében a wellnesstől szenvedő férfiak és csinos hölgyek mellett egy B&K-s sztár, a BK01443 lábonálló rozsdamentes ivókút is feltűnik, sőt kulcsszerepben tündököl…

A B&K Kft. már több mint 25 éve gyárt és forgalmaz beltéren és kültéren egyaránt használható ivókutakat. Ivókútjaink lehetnek fali ivókutak és álló kivitelű ivókutak, egy és többszemélyes, felnőtt és gyerek számára egyaránt használhatók, illetve kutyaitatóval felszereltek is. Működtetésük általánosságban nyomógombos ivókút csaptelepekkel történik, de egyedi igények alapján gyártunk ivókutat elektronikus vezérléssel, így infra, v agy kapacitív érzékelővel, vagy nyomógombbal működtetett ivókutakat is

Ivókútjaink

anyaga rozsdamentes acél, felületi kialakítás típustól függően lehet fényes vagy szálcsiszolt, egyedi esetben, lehet szemcseszórt felület is, az alkalmazás helyétől függően. Igény esetén együttműködünk formatervezőkkel egyedi formavilágú, anyagú vagy vezérlésű ivókutak kifejlesztésében.

 

Formatervezett ivókút, Tárnok Zsolt munkája

Fali ivókút, falikút, fagymentes kivitelben

Fejlesztési döntésünk alapján új, vandálbiztos termékként került kialakításra önálló berendezésként egy ivókút és vízvételi egység, amely a rozsdamentes falikútba integrálva tartalmazza az ABS működtetésű nyomógomb vezérelt csaptelepet, a rögzített edény/vödörtartó rácsot. A megfelelő hátoldali kialakítással, az erre a célra fejlesztett vezérléssel az ivókút, falikút télen nyáron üzemelhet és szolgálhatja az arrajárókat.

 

Fagymentes ivókút, falikút

 

Ivókutakkal a műanyag hulladékok ellen!

Ivókútjaink nagyrészben alkalmasak pohártöltésre, palacktöltésre vagy külön palacktöltő csapteleppel elláthatók! Az ivókutak telepítése nagyvárosokban nagyban segíti a műanyag hulladékok visszaszorítását.  

 

Tartalomhoz tartozó címkék: gyártás