A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Lemezmegmunkálás és a jó higiéniai gyakorlat

Élelmiszeriparban, állattartásban, gyógyszergyártásban egyaránt gyakori, hogy higiéniai okból, a termékelőállítás biztonsága érdekében, a gyártási, termesztési területre csak különleges, a jó higiéniai gyakorlatot biztosító rendszeren keresztül lehet belépni.

A B&K Kft. által kifejlesztett kényszerzuhany rendszer ezt a szigorú higiéniai követelményrendszert támogatja. A fejlesztéseink legtöbbjénél a termék vázát, a hordozófelülelét nagyrészben lemezmegmunkálással állítjuk elő, azonban a termék működéséhez szükséges szellemiséget szoftver úton, saját fejlesztésű mikrokontroller alapú elektronika biztosítja. Nem történt ez másképpen a kényszerzuhany rendszereink esetében sem.

Kényszerzuhany

A kényszerzuhany rendszer alkalmazási területe olyan ipari és mezőgazdasági üzemek, ahol szigorú higiéniai előírások következtében a fekete – fehér öltözők közé egy olyan helyiséget iktatnak be ahol kényszer zuhanyrendszer működtetnek. A kényszer zuhanyrendszer lényegében egy a be és a kilépést szabályozó ajtókkal ellátott zuhanyfülkébe van beépítve, ahol a fekete öltöző felől történő belépést követően kényszer zuhanyozás indul.

A kényszerzuhany rendszer a személyi higiénia biztosításának csak egyik állomása a munkahelyre történő beléptetés és kiléptetés során. Azonban magán a munkahelyen belül is számtalan olyan szituáció adódik ahol szükségessé válik Pl. a technológiai helyiségek közötti mozgás során, a technológiai hely és a mosdók, illemhelyek használatát követően a szükséges kézfertőtlenítés, cipő és csizmafertőtlenítés biztosítása. A B&K Kft. erre a feladatra is rendelkezik saját fejlesztésű termékekkel.

Csizmamosó és beléptető

A jó higiéniai gyakorlat termékei:

Tartalomhoz tartozó címkék: gépgyártás lemezmegmunkálás