A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A lemezmegmunkáláson túl

A lemezmegmunkáláson túl

Lemezmegmunkálás, amiben igazán otthon vagyunk, de

nézzük a saját tervezésű és gyártott termékeinket. Kezdjük talán a legkomplexebb termékcsaládunkkal, a nyilvános WC-kkel. Mint számos más termékünknél, nem csak az épület vázszerkezetét terveztük és gyártjuk, hanem kialakítottunk egy Tiszta Toalett Technológiát (3T) amely technológia működésében lefedi az utcabútor jellegű nyilvános illemhelytől az épített épületekben működő nyilvános WC működtetését. Az illemhely működtetése során, mondhatni úttörő módon, több speciális épületgépészeti megoldást dolgozunk ki, . így Pl. egy kézközelítésre (lefutó vezérlés) működő kézmosó modul, szagelszívás a WC csészéből és az épületből egyidőben, a WC működésének nyomonkövetése interneten keresztül, ha a szükség úgy hozza, WC - Guide távfelügyeleti rendszer....

Szinte a kezdetektől gyártunk infrás öblítő rendszereket, infrás csaptelepeket. Itt kiemelnénk az intelligens működtetésű piszoár öblítőinket, amely az öblítéshez használt vízmennyiséget hozzáigazítja a forgalomhoz. Gyártunk komplett komplett orvosi bemosakodókat ami egyrészt lemezmegmunkálás, de a beépített speciális szoftverrel működő infrás orvosi csaptelepeink, fertőtlenítőszer adagolóink mind saját fejlesztésű, speciális szoftverrel működnek.

Lemezmegmunkáláshoz szorosan kapcsolódik a saját tervezésű termékek gyártása

Így gyártunk rozsdamentes ivókutakat, rozsdamentes piszoárokat, rozsdamentes mosdópultokat, rozsdamentes zuhanyoszlopokat, autópálya pihenőházak szaniter berendezésit a fejlesztjük és gyártjuk. Speciális területünk a vandálbiztos szaniter berendezések fejlesztése és gyártása, ennek megfelelően gyártjuk a börtönök, menekült táborok vandálbiztos víztakarékos mosdóit, WC-it, rozsdamentes bútorait. Gyártási tevékenység során 90%-ban rozsdamentes alapanyagból, rozsdamentes,  a maradék részben alumínium és szénacél lemezből dolgozunk.