A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Síklemezek, csövek, idomacélok lézervágása bérmunkában is!

Lézervágás

 

Lézervágó technológiánk a Microstep MSF 3001.15 L + T500 fiber síklemez és csőlézer vágó berendezésen alapul. Lézervágó berendezésünk jelenleg 2D-s lézervágó fejjel üzemel, ugyanakkor még ebben az évben beszerzésre kerül egy 3D-s lézervágó fej, amely újabb technológiai lehetőséget nyit meg cégünk és így partnereink számára.

 

Lézervágási képességeink

  • 1500*3000 mm táblaméret
  • Szénacél esetén 25 mm vastagságig
  • Rozsdamentes acél esetén 12 mm vastagságig
  • Alumínium esetén 15 mm vastagságig
  • Sárgaréz esetén 10 mm vastagságig
  • Bronz esetén 12 mm vastagságig
  • Csővágás, idomacél vágás 20- 500 mm átmérőig 3000 mm hosszban
     

Vállalkozunk síklemezek, csövek, idomacélok lézervágására a fentiekben megadott mérethatárok között! 


Ajánlatkérés lézervágásra


 

Lézervágó gépünk működés közben

  

 

Lézervágás professzionális berendezésekkel

AsperWin terítéktervező szoftver

A MicroStep AsperWin saját fejlesztésű programozási rendszere egy továbbfejlesztett eszközt kínál a felhasználónak CNC programok közvetlenül a gépen, vagy „offline” történő gyors és egyszerű előállításához (akár a vágási folyamat alatt is). A programmal egyszerűen beolvashatók a vágandó alkatrészek különféle formátumokban (DXF, ESSI, IGES, CNC, DC2), és azokhoz azonnal előállíthatók a CNC programok. Az alap szoftvermodul síklemezek merőleges vágási terítékeinek tervezésére alkalmas, egyéb kiegészítő technológiák esetén (pl. ferdevágás, csővágás, többfejes vágás) külön modulokkal kiegészíthető. A szoftvernek létezik hálózati licensz változata is, amely esetben azt egy szerver gépre kell feltelepíteni, onnan pedig az egyes munkaállomások a megvásárolt licenszek számának megfelelően tudják elérni.

 

Laserschneidanlagen

 

Makró könyvtár

A WSelect makró könyvtár több mint 60 különböző alap alkatrész parametrikus leprogramozásával nyújt segítséget a felhasználóknak. A rendelkezésre álló alkatrészek egyszerűen kiválaszthatók, méretük tetszés szerint változtatható, könnyedén a vágási programba illeszthetők.

CNC kód szimulátor

Az NC-Sim szimulátorral történő valós interpoláción keresztül minden elkészített vágási terv azonnal felülvizsgálható és szükség szerint megváltoztatható. A program futását tekintve független az AsperWin programtól, külön is használható.

Automata teríték kiosztás

A Nesting szoftvermodul az alapszoftverrel szállított teríték képzést egészíti ki egy optimalizáló szubrutinnal, amely a lemezkihasználást nagymértékben javítja, és a kiosztás idejét csökkenti. Egyszerre hívható be az összes kiosztandó alkatrész, amelyeket a szoftver többféle geometriai stratégiát lepróbálva a legjobb anyagkihasználást figyelembe véve automatikusan oszt ki, a felhasználó által előre megadott paramétereknek megfelelően.

Hulladékkezelés

Az elkészített lézervágási terítéktervekre egyedi hulladékdarabolási terv készíthető, ezzel segítve a hulladéklemez későbbi mozgatását, logisztikáját. Ez a funkció szintén tetszés szerint paraméterezhető. Megadható, hogy a lézervágó berendezés milyen méretű rács alapján végezze el a darabolást…

A terítékterveken fennmaradó maradéklemezek külön RST formátumban elmenthetők, amelyek egy későbbi vágási tervhez betölthetők. A vágási terv ezután a maradéklemez alapján elkészíthető.

 

Kis- és nagyszériás előállítás is

A Microstep MSF 3001.15 L + T500 lézervágó berendezés gazdaságos működése lehetővé teszi a nagy darabszámú sorozatgyártást és az egyedi elképzelések megvalósítását is.

lézervágás, lézervágó  lézervágás, lézervágó  lézervágás, lézervágó  lézervágás, lézervágó 

lézervágás, lézervágó  lézervágás, lézervágó  lézervágás, lézervágó  lézervágás, lézervágó

 

A lézervágás a rozsdamentes és szénacél lemezek ipari környezetben történő megmunkálásának alappillére lett. A lézervágás egyet jelent a kis és nagy sorozatban történő termék előállítással, a gyors lemezmegmunkálással, az optimalizált alapanyag felhasználással, és nem utolsó sorban a tiszta és költséghatékony darabolással. Lézervágás során, a formák kivágása, a darabolás közvetlenül a tervezői állományokból történik. Ez teszi fölöslegessé a sablonozást és az újra szerszámozást is.


Ajánlatkérés lézervágásra