A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Legújabb termékek

Rendezés:

Csak egy kis ízelítő belistázott saját fejlesztésű termékeinkből gépeinkből, berendezéseinkből

A lemezmegmunkáláson túl évekre visszamenőleg és a felmerülő igények szerint ma is fejlesztünk és gyártunk forgógépeket, működő berendezéseket, ahol a mechanikai felépítésen túl gépeinket és berendezéseinket saját fejlesztésű szabályozó és vezérlő mikrokontroller alapú elektronikai rendszereink működtetik. Saját fejlesztésű termékeink és berendezéseink alapvetően a közösségi mosdók, az élelmiszeripar, állattartás higiéniai feltételeit biztosítják. 

Élelmiszeripari higiéniai beléptető kapu

Lemez permező gép

A lemez peremező gép lemez alkatrészekre peremek és merevítő bordák kialakítására alkalmas.

 

 

Júliustól Microstep MSF 3001.15 L + T500 giber lézervágó berendezés áll partnereink és cégünk rendelkezésére!

 

MICROSTEPMSF3001.15 L+T500 FIBER LÉZERVÁGÓ

Lézervágási képességek

  • 1500*3000 mm táblaméret
  • Szénacél esetén 25 mm vastagságig
  • Rozsdamentes acél esetén 12 mm vastagságig
  • Alumínium esetén 15 mm vastagságig
  • Sárgaréz esetén 10 mm vastagságig
  • Bronz esetén 12 mm vastagságig
  • Csővágás, idomacél vágás 20- 500 mm átmérőig 3000 mm hosszban

Csak egy kis ízelítő megvalósult egyedi gyártásainkról, termékeinkről.

Budapest Mátyás tér, egyedi tervezésű köztéri illemhely vezérlése és berendezései. Az érmevizsgáló beengedő egység három önálló egyszemélyes illemhelyet kezel.

 

.. . Egyedi tervezésű köztéri WC vezérlése és szerelvényei

Összeszerelő műhelyünkben

történik a B&K Kft. által kifejlesztett és gyártott termékek készre szerelése, tesztelése, működés közbeni minőségellenőrzése, csomagolása. Az összeszerelő műhely jelentős szerepet játszik az új termékek fejlesztésében a megfelelő műszerezettség és a magasan képzett szakember gárda. Munkájukat segítik az elektronikai mérőeszközök, nyomáspróba-padok, elektromos kéziszerszámok, Soyer gyártmányú csaphegesztő készülék valamint az elektronikus áramkörök programozásához és ellenőrzéséhez használatos próba-padok és személyi számítógépek. A szerelőműhellyel szoros munkakapcsolatban dolgozik az elektronikai fejlesztés, ahol a vezérlő, szabályozó áramkörök tervezése, nyáktervezése és a szoftverek fejlesztése történik. Az ily módon kifejlesztett digitális alapú vezérlő-szabályozó egységek működtetik a köztéri illemhelyeinket, higiéniai beléptető kapuinkat, érmevizsgáló alapú beléptető, vezérlő berendezéseinket, börtön és kényszer zuhanyainkat....

Rozsdamentes acélból, lemezből készített termékek polírozása

A rozsdamentes anyagok felületi kialakításának egyik lehetősége a polírozás. A polírozás egy olyan technológiai eljárás, amely során a munkadarab felületét finomabbá tükrösebbé munkáljuk.,megfelelő csiszoló korongok és polírpaszták segítségével. A polírozás során a polírozó korong felületére felvitt csiszoló polírozó paszta végzi a felület fényezését, amelyet többször fel kell vinni a korong felületére a polírozás során. A polírozás eredményeképpen a polírozott munkadarab felülete fényessé és homogénné válik. A polírozás az elkészített terméket esztétikusabbá, higiénikusabbá és a felületi behatásoknak ellenállóbbá teszi.

Bérpolírozást nem vállalunk!

Ponthegesztő gép

TE 550 vezérléssel. szénacél, ötvözött acél, sárgaréz és alumínium pont, dudorhegesztésére és  alkalmas eljárás.

Rozsdamentes acél szálcsiszolása

A rozsdamentes acélból készített termékek kialakításánál a látható felületek kezelésének egyik legismertebb és talán legnépszerűbb módja a szálcsiszolás.. A szálcsiszolás nagymértékben befolyásolja a legyártott termék esztétikai értékét és látványát. A szálcsiszolási munkafolyamat során különböző szemcsefinomságú csiszolóanyag használata szükséges, cél, hogy szálrahúzással olyan esztétikus felület kialakítása amely a konyhatechnológiában, belsőépítészetben, élelmiszeriparban egy egyöntetűbb, mattabb és egyben elegánsabb megjelenést biztosít a terméknek.

Bércsiszolást nem vállalunk!

Az élhajlítás mint lemezmegmunkálás

egyik legjellemzőbb lemezalakítási munkafázis. Ennek megfelelően, cégünk vállalja lemezalkatrészek hidegen történő álhajlítását.