A webshop használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Legújabb termékek

Rendezés:

A Soyer BMS 800-90 csúcsgyújtásos csaphegesztő gép a hegesztőáramot nagy teljesítményű kondenzátorokban tárolja, amelyek kapacitása határozza meg a csaphegesztő gép hegesztési tartományát. Ezen csaphegesztő berendezés vékonyabb, 0,5-3mm lemezvastagságú munkákhoz ajánljuk, mivel a hegesztőcsap teljes keresztmetszetében csupán 0,1-0,3mm beolvadási mélységgel kerül felhegesztésre, így még a legvékonyabb hegesztőfelületek hátoldalán sem keletkezik égési nyom vagy eldeformálódás még akkor sem, ha a hátoldal műanyaggal van bevonva, fóliázott, vagy galvanikusan felületkezeltek.

Csak egy kis ízelítő belistázott saját fejlesztésű termékeinkből gépeinkből, berendezéseinkből

A lemezmegmunkáláson túl évekre visszamenőleg és a felmerülő igények szerint ma is fejlesztünk és gyártunk forgógépeket, működő berendezéseket, ahol a mechanikai felépítésen túl gépeinket és berendezéseinket saját fejlesztésű szabályozó és vezérlő mikrokontroller alapú elektronikai rendszereink működtetik. Saját fejlesztésű termékeink és berendezéseink alapvetően a közösségi mosdók, az élelmiszeripar, állattartás higiéniai feltételeit biztosítják. 

Élelmiszeripari higiéniai beléptető kapu

Lemez permező gép

A lemez peremező gép lemez alkatrészekre peremek és merevítő bordák kialakítására alkalmas.

 

 

Microstep MSF 3001.15 L + T500 fiber lézervágó berendezés áll partnereink és cégünk rendelkezésére!

Síklemezek, csővek, idomacélok lézervágása 3D-ben is!

Lézervágási képességeink és lehetőségeink:

  • 1500*3000 mm táblaméret
  • Szénacél esetén 25 mm vastagságig
  • Rozsdamentes acél esetén 12 mm vastagságig
  • Alumínium esetén 15 mm vastagságig
  • Sárgaréz esetén 10 mm vastagságig
  • Bronz esetén 12 mm vastagságig
  • Csővágás, idomacél vágás 20- 500 mm átmérőig 3000 mm hosszban
  • Lézervágás 3D-ben

Csak egy kis ízelítő megvalósult egyedi gyártásainkról, termékeinkről.

Budapest Mátyás tér, egyedi tervezésű köztéri illemhely vezérlése és berendezései. Az érmevizsgáló beengedő egység három önálló egyszemélyes illemhelyet kezel.

.. . Egyedi tervezésű köztéri WC vezérlése és szerelvényei

Megvalósult egyedi gyártésaink, galéria >>

Összeszerelő műhelyünkben

történik a B&K Kft. által kifejlesztett és gyártott termékek készre szerelése, tesztelése, működés közbeni minőségellenőrzése, csomagolása. Az összeszerelő műhely jelentős szerepet játszik az új termékek fejlesztésében a megfelelő műszerezettség és a magasan képzett szakember gárda. Munkájukat segítik az elektronikai mérőeszközök, nyomáspróba-padok, elektromos kéziszerszámok, Soyer gyártmányú csaphegesztő készülék valamint az elektronikus áramkörök programozásához és ellenőrzéséhez használatos próba-padok és személyi számítógépek. A szerelőműhellyel szoros munkakapcsolatban dolgozik az elektronikai fejlesztés, ahol a vezérlő, szabályozó áramkörök tervezése, nyáktervezése és a szoftverek fejlesztése történik. Az ily módon kifejlesztett digitális alapú vezérlő-szabályozó egységek működtetik a köztéri illemhelyeinket, higiéniai beléptető kapuinkat, érmevizsgáló alapú beléptető, vezérlő berendezéseinket, börtön és kényszer zuhanyainkat....

Rozsdamentes acélból, lemezből készített termékek polírozása

A rozsdamentes anyagok felületi kialakításának egyik lehetősége a polírozás. A polírozás egy olyan technológiai eljárás, amely során a munkadarab felületét finomabbá tükrösebbé munkáljuk.,megfelelő csiszoló korongok és polírpaszták segítségével. A polírozás során a polírozó korong felületére felvitt csiszoló polírozó paszta végzi a felület fényezését, amelyet többször fel kell vinni a korong felületére a polírozás során. A polírozás eredményeképpen a polírozott munkadarab felülete fényessé és homogénné válik. A polírozás az elkészített terméket esztétikusabbá, higiénikusabbá és a felületi behatásoknak ellenállóbbá teszi.

Bérpolírozást nem vállalunk!

Ponthegesztő gép

TE 550 vezérléssel. szénacél, ötvözött acél, sárgaréz és alumínium pont, dudorhegesztésére és  alkalmas eljárás.

Rozsdamentes acél szálcsiszolása

A rozsdamentes acélból készített termékek kialakításánál a látható felületek kezelésének egyik legismertebb és talán legnépszerűbb módja a szálcsiszolás.. A szálcsiszolás nagymértékben befolyásolja a legyártott termék esztétikai értékét és látványát. A szálcsiszolási munkafolyamat során különböző szemcsefinomságú csiszolóanyag használata szükséges, cél, hogy szálrahúzással olyan esztétikus felület kialakítása amely a konyhatechnológiában, belsőépítészetben, élelmiszeriparban egy egyöntetűbb, mattabb és egyben elegánsabb megjelenést biztosít a terméknek.

Bércsiszolást nem vállalunk!